Depression

At lide af depression kan være så gennemgribende i hele tilværelsen, at det kan være svært overhovedet at søge hjælp.  Og svært at tage imod den, når den er der. Alt kan virke meningsløst, selv ting, der plejede at gøre dig glad.

Depression

Fordi det er sådan, og fordi de fleste med depression også ofte føler det svært at overkomme ting, de normalt let ville kunne, starter vi terapien op med små krav til dig. Jeg vejleder og guider dig i begyndelsen, og efterhånden som du får mere energi og gå på mod, kommer du selv mere på banen og overtager styringen med dit eget forløb. Inden vi er færdige, vil du få redskaber med dig hjem i form af selvhypnose. Vi øver teknikkerne og laver aftaler om, at du arbejdere videre hjemme, når du kommer så langt, at du er klar til det.

I forhold til depression er det helt umuligt at sige, hvor mange behandlinger der skal til. Vi starter med at booke 3 sessioner, og så ser vi, om der skal mere til. Og det skal du som udgangspunkt forvente.

Hypnoseterapi er et rigtig godt valg, hvis du vil overkomme depression og slippe fri af medicin. En undersøgelse fra 2007 viser, at behandling af depression med kognitiv terapi forbedres markant, når den kombineres med hypnose. Læs mere om det under Evidens og Forskning.