Jeg kan bedøve min egen arm med hypnose

Jeg er netop vendt hjem fra Bournemouth i Sydengland, hvor jeg har været på hypnose-efteruddannelse. Hos en af mine store hypnosehelte Adam Eason.

En af de i alt 4 dage i denne omgang var et seminar om selvhypnose med en masse praktiske øvelser.  Vi eksperimenterede med at klistre vores egen hånd fast til et bord, og en kuglepen fast til vores hånd, begge dele noget, jeg ikke havde den store succes med, men som jeg ved, man kan lære at mestre med endnu mere øvelse.

“Finalen” var, at vi tog os selv i hypnose, bedøvende vores ene arm, og fik en nål stukket gennem huden. Det var naturligvis frivilligt, men jeg gennemførte det, og kunne absolut intet mærke.

Min øvemakker den dag var en kirurg fra Grækenland, og han var så venlig at filme det, da jeg blev “nålet”. I kan se med her i videoen, hvis I har lyst. Nålen er naturligvis steril. Den er 0,6 mm i diameter. (hvis ikke videoen virker, kan du se det på facebook her i stedet)

Jeg gav også mig selv  forslag om, at blodet ville størkne hurtigt, og det blødte næsten ikke – kun en mikroskopisk lille dråbe. Helt klart en meget god ting at kunne, som jeg vil øve meget mere. Måske kan jeg en dag få lavet grimme ting hos tandlægen uden bedøvelse…det ville være dejligt.

Jeg lærer for øvrigt altid mine klienter selvhypnose som en del af terapien.

Udover selvhypnose, handlede det denne gang om vægttab og rygestop.